Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/25/d69308669/htdocs/clickandbuilds/GatewayAlbania/templates/as002051free/includes/includes.php on line 83

Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/25/d69308669/htdocs/clickandbuilds/GatewayAlbania/templates/as002051free/includes/includes.php on line 83
Gateway Albania | Advocacy for Albanian Exporters - PËR REALIZIMIN E OBJEKTIVAVE

PËR REALIZIMIN E OBJEKTIVAVE

Gateway Albania ndihmon në mënyrë të konsiderueshme për të arritur objektivat e biznesit tuaj. Pse? Si pronar i një kompanie apo si një sipërmarrës i suksesshëm ju zakonisht keni kohë vetëm për biznesin tuaj dhe për familjen tuaj . Atë pak kohë që mbetet e keni për veten tuaj . Ju zakonisht nuk keni kohë për t’u kujdesur për kuadrin në të cilin ju lëvizni me biznesin tuaj . Por kjo do t'ju kushtojë mundësi, shanse dhe njohuri më të thella në tema me interes.  Si një sipërmarrës, i cili shikon para në të ardhmen dhe mendon më thellë se shumica, duhet të marrësh një këshilltar në qoftë se ju duhet që të bëni detyra të veçanta . Si një sipërmarrës i suksesshëm, ju mund të përballoni keshillëtar të përhershëm ligjor, tatimor dhe këshillues  biznesit. Por në qoftë se ju mendoni të zgjeroheni, në qoftë se ju doni  të pushtoni tregjet e huaja, në qoftë se ju ndiheni të kufizuar nga ligjet të pajustifikuara, kur vendimet politike janë në kurrizin tuaj, në qoftë se ju doni të bashkëpunoni me partnerë të huaj, në qoftë se ju doni të jeni të përfaqësuar në tregjet e madha ndërkombëtare – Atëherë cfarë?

Dhe pikërisht për këtë arsye anëtarësimi juaj në Gateway Albania është i  rëndësishëm, i dobishëm dhe në favorin tuaj dhe një përparësi kundrejt kompanive të huaja të mirë-organizuar. Gateway Albania është i bazuar në lidhje të shkëlqyera ndërkombëtare dhe një njohuri të thellë për ekonomine e brendshme në Albania. Lidhjet tona jetojnë. Ne i jetojmë këto lidhje. Dhe ju mund të merrni pjesë si një anëtar i Gateway Albania që në mënyrë aktive së bashku me të gjithë anëtarët e tjerë, të orientuar drejt qëllimit, agresive, duke lobuar, profesionalisht dhe fuqishëm për të drejtat dhe nevojat e anëtarëve tanë në Albania. Gateway Albania- mbrojtja e kompanive eksportuese shqiptare - krijon nëpërmjet rrjeteve, presionit publik, bisedimeve rreth oxhakut dhe diskutimeve individuale, kushtet për të optimizuar industrinë e eksportit. Ne e dimë nga përvoja jonë të metat e  eksporteve në Albania. Ne e dimë nga anëtarët tanë, nga neglizhenca e politikës shqiptare në këtë fushë.

Por ne nuk do presim më gjatë duke shpresuar se në një moment diçka do ndryshojë. Ne e dimë se kjo nuk është e vërtetë, që nuk është arritur të ndyshohet gjë deri tani. Ne nuk pranojmë që mbi kokat tona të merren vendime në favor të një pakice. Ne bëjmë atë që më në fund në Albania është e nevojshme: Ne bëjmë të mundur që vendim-marrësit të kuptojnë se eksportet shqiptare flasin tani e tutje me një zë. Ne  bëjmë të qartë se eksportet shqiptare tani kanë qëllime të përcaktuara qartë dhe do i arrijnë këto qëllime. Ne tregojmë flamurin tonë dhe të vijmë më në fund të bashkuar dhe të tregojmë forcën e eksporteve shqiptare për të bërë kritika. Ne i formulojmë këto qëllime nga bisedimet dhe takimet me anëtarët tanë dhe i shtyjmë përpara duke i realizuar së bashku. Ne eksportuesit nuk jemi  kundër njëri-tjetrit. Ne jemi motori i ekonomisë. Dhe do jua bëjmë të qartë këtë gjë në të ardhmen të vendimmarrësve.

Si anëtar i Gateway Albania do jeni pjesë e kësaj lëvizjeje në të ardhmen. Pagesa juaj mujore është më e lirë se pagesa për telefonin tuaj. Ju merrni pjesë në shfaqje të ndryshme të Gateway Albania në operacionet e përditshme. Ju keni mundësinë të socializoheni në Elite Club,  takimet rreth oxhakut,të bëni kontakte të reja dhe të forconi kontaktet e vjetra. Ju do perceptoheni ndryshe dhe më mirë se eksportuesit jashtë vendit, më mirë se eksportuesit e paorganizuar. Ju do të do të përfitoni një avantazh ndaj konkurrentëve tuaj, duke u bashkuar me ne. Dhe do të forcohet suksesi juaj ashtu si Gateway Albania forcon punën çdo anëtari individual të saj. Dhe ata sa me e fuqishme Gateway Albania është, më me ndikim do të jemi ne në Shqipëri dhe më të rëndësishëm  ne të gjithë në tregjet ndërkombëtare. Lëvizjet e organizuara të punës, sindikatat, kanë ndryshuar të gjitha ekonomitë. Eksportuesit e organizuar do të mundësojnë nën etiketën e Gateway Albania që produktet shqiptare të mos gjenden vetëm në tregjet e vogla, të mos  janë anonime dhe të ofruara me turp. Së bashku ne do ndërtojmë markën "Made in Albania". Për të mirën tonë të përbashkët. Për përfitimet tuaja tërësisht individuale. Kontaktoni Gateway Albania. Ne ju ofrojmë një anëtarësim në këtë lëvizje. Të përfitojnë nga kjo mundësi. Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!, ju lutem na telefononi. Dhe së shpejti, ju mund të tregoni në korrespondencën e biznesit tuaj, anëtarësimin tuaj në OJQ Gateway Albania, duke sinjalizuar për të gjithë që ju jeni në mesin e ndërmarrësve të rinj të vendit tonë.

Cookies erleichtern die Bereitstellung unserer Dienste. Mit der Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies verwenden.
Weitere Informationen Ok Ablehnen