Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/25/d69308669/htdocs/clickandbuilds/GatewayAlbania/templates/as002051free/includes/includes.php on line 83

Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/25/d69308669/htdocs/clickandbuilds/GatewayAlbania/templates/as002051free/includes/includes.php on line 83
Gateway Albania | Advocacy for Albanian Exporters - FILOZOFIA JONË

FILOZOFIA JONË

Gateway Albania ka filozofinë e saj për të jetuar në bazë të një etikë të re ekonomike. Për këtë arsye aktivitetet gjithmonë komunikohen në mënyrë transparente, gjithmonë përfshijnë qëndrueshmërinë ekonomike, konsiderojnë gjerësisht mbrojtjen e natyrës dhe mjedisit, duke gjeneruar fitime në rajon për rajonin, duke  marrë punë punonjës të aftë dhe të kualifikuar për të mirën e punonjësit dhe partnerëve, të mbështetur strukturat e shëndetshme sociale dhe të lejojë një strukturë shoqërie të  civilizuar në të cilën individi është i rëndësishëm dhe do të merret seriozisht.

Gateway Albania ka dalë edhe nga konsiderata se borgjezia dhe të ashtuquajturat vlera të  vjetra  janë gjithnjë e më  tepër të mbuluara dhe po flijohen nga koha e ethshme në të cilën po jetojmë, nga sipërfaqësorja dhe zhvillimi ekonomik papërmbajtshëm. Kjo ështe koha e duhur që kompanitë e përgjegjshme, njerëzit socio-politikisht aktivë dhe projekte etike dhe ekologjike të bashkojnë iniciativat. Shoqëria, politika dhe sidomos ekonomia kanë pësuar një ndryshim, e cila rezultoi në tërësinë e saj në një rënie të vlerave dhe në gjithnjë e më shume sisteme janë drejt  kolapsit. Duke qenë se një individ nuk mund të shpëtojë të gjithë botën dhe për shkak se grupet nuk janë të aftë për ndonjë praktike të veçantë politike, sociale, fetare apo ekonomike, Gateway Albania është fokusuar në një temë të vetme: Promovimi i gjerë i eksporteve shqiptare si një motor i ngritjes së Albaniasë.

Gateway Albania gjen të bazuara në analiza të shkëlqyera gabimet sociale, ekonomike dhe politike në Albania. Këto gabime duhet të ndalen ose të mohohen përmes reformave. Në përgjithësi këto reforma duhet të zbatohen thjesht me ndërmarrjet private. Duhet të krijohet një strukturë e re pune e cila për momentin mungon ose të përshtataten kushtet ekzistuese përmes argumentave profesionale dhe presionit publik. Gateway Albania është ekonomikisht e pavarur, OJQ politikisht të pavarur dhe ecën para me forcën dhe numrin e anëtarëve. Për këto tri arsye (etikë e re  ekonomike, OJQ  dhe pavarësi ekonomike) Gateway Albania është imun ndaj korrupsionit.

Cookies erleichtern die Bereitstellung unserer Dienste. Mit der Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies verwenden.
Weitere Informationen Ok Ablehnen